Contact

 

Bună, mă numesc Lorena și am început o carieră frumoasă colaborînd cu compania Oriflame. Am terminat facultatea de Știinte Economice- Finante Bănci si am un Masterat în Administrarea Afacerilor in Turism si Servicii. La început vroiam sa lucrez in specializarea care am terminat-o însa am realizat ca nu este ceea ce imi doresc pe plan financiar si profesional, și mereu mi-am dorit propria mea afacere. Desigur, școala superioara m-a invatat să îmi dezvolt gandirea in business iar acest lucru m-a ajutat în ceea ce fac acum.

 

Oriflame este  compania care-ţi pune la dispoziţie o “Afacere la cheie”, dându-ţi prilejul să intri în competiţie tu cu tine, să vrei să-ţi depăşeşti limitele şi să ai satisfacţia să constaţi că acest lucru se poate. Acuma eu sînt pregătită să ajut și alte persoane să înceapă propriul business, fără investiții și fără ”pile”.

 

Pentru a începe activitatea este nevoie doar de ambiții mari, vise mari și multă perseverență. Numai cu încredere, voinţă, atitudine pozitivă şi entuziasm poţi schimba destinul, aşa cum Oriflame l-a schimbat pe al meu!

 

Lasă-mă sa te învăț! contacteaza-ma la adresa de email  lorena_crai@yahoo.com

 

Ai incredere! Scoate Șefa din TINE!

 

 

 
Website Administrat de Consultant Independent Oriflame
Acest site poate contine informatii preluate de pe oriflame.ro
   ClickLink.ro